műemlék-adatlap örökbefogadás
Untitled Document

Támogassa a Lexikon.ro leendő szócikkeink megírását! Európai Uniós forrásokból 150 kétnyelvű lexikon szócikk legyártására volt lehetőségünk. Arra törekedtünk, hogy meghatározó műemlékek leírásai ne hiányozzanak, mégis lexikonunk böngészőinek joggal lehet hiányérzete, hiszen a szerepeltetett 150 műemlék a több mint 10 ezer erdélyi műemléknek kis töredéke csupán. Ezért arra bíztatjuk a Lexikon.ro olvasóit, fogadjanak örökbe leendő szócikkeket: támogassák azoknak a műemlékeknek a szakszerű megjelenítését, amelyekhez kötődnek.

Az alábbi listában azok a műemlékek találhatók, amelyeknek leírásainak örökbe fogadását a Lexikon.ro szakszerkesztői javasolják. Mégis, amennyiben Ön olyan műemlékről kíván szócikket támogatni, amely nem szerepel a listán, erre is van lehetőség.

A szócikkeket minden esetben szakértők írják. Egy szócikk megjelenítési költsége (szerkesztés, lektorálás, fordítás, fotózás, digitalizálás) 95 euróba kerül. Az örökbefogadó magánszemélyek neve vagy cégek logói jól látható helyen, saját oldalra átvezető hivatkozással lesz elhelyezve. Ha további részleteket szeretne megtudni az örökbefogadási lehetőségről, vagy szándékát kívánja jelezni, kérjük, írjon az [email protected] címre vagy hívja a 0740-042581-es telefonszámot.

Köszönjük!

A 200 választható erdélyi műemlék >>